Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Tarunian verkkokaupan tuotteet suunnittelee ja myy OuWau Design & Productions Oy (Y-tunnus: 3178579-5). Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusaikojen muutoksiin.

Tilaaminen ja maksuvahvistus

Tuotteet tilataan Klarna -verkkokauppajärjestelmän kautta osoitteesta www.tarunia.fi. Tilauksesta tulee sähköpostilla vahvistus, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet sekä arvonlisävero. Tilaukseen liittyvissä kysymyksissä ole ensisijaisesti yhteydessä verkkokaupan ylläpitäjään.

Maksutavat

Käytämme Klarna verkkokauppaa ja sen maksuvaihtoehtoja. Tilatut tuotteet ja aiheutuvat postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -aika

Tuotteiden toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti tilauksen saapumisen jälkeen, mikäli tilattua tuotetta löytyy valmiina. Tuotteet toimitetaan pakettilähetyksenä tai kirjeenä valitusta toimitustavasta riippuen.

Vaihto- reklamaatio- ja palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Huomioithan, että emme korvaa palautuksesta aiheutuneita muita kuluja, kuten postituskuluja. Mikäli tuote on vaurioitunut postin kuljetuksessa, katso alempaa kohta: Toimituksessa rikkoutuneet tuotteet. Tilauksen palauttamisesta/reklamaatiosta on tehtävä ilmoitus ilmoittamalla siitä mahdollisimman pian. Ilmoitukset tehdään osoitteeseen info@tarunia.fi.

Kerro viestissäsi seuraavat asiat:

  • Tilausnumero
  • Tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
  • Nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi
  • Palautuksen/reklamaation syy

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tuotteen vaihto- ja korvauskustannuksista ja käytännöistä sovitaan tuotteen tarkastuksen jälkeen henkilökohtaisesti palauttajan kanssa.

Palautusosoite:
OuWau Design & Productions Oy
Välikatu 4-6 B 10
70600 Kuopio

Toimituksessa rikkoutuneet tuotteet

Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta Posti ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tarkistathan heti lähetystä noudettaessa paketin kunnon ja sen mahdolliset vauriot. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus heti postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.